Prognoza vremena
Kutina
natrag naprijed
stanje
dan
min.temp. °C °C
max.temp. °C °C
Sunce izlazi u : sati.
Sunce zalazi u : sati.

Upišete ime grada ili sela bilo gdje u svijetu (eng. naziv):

Traži
Anketa
Kako Vam se sviđa naša internet stranica?
Super je
Dobra je
Moglo je i bolje
Loša je

Ukupno glasova: 82 Glasaj

O nama

Prodaja, ugradnja i servis opreme koja koristi obnovljive izvore energije.

Nudimo kompletnu uslugu "ključ u ruke". Od prve faze razgovora, savjetovanja te odabira najbolje opreme za Vaše potrebe do izračuna potrebne jačine, količine te smještaja opreme, kasnije nabave te ugradnje opreme. Naša servisna služba Vam stoji na raspolaganju za redovite servisne preglede te otklanjanje eventualnih kvarova.

Oprema koju nudimo sadržava sve potrebne certifikate o kvaliteti, a izvođenje radova se vrši sa najsuvremenijim alatima prema pravilama struke.

POVIJEST

SF klima,grijanje
je instalaterski obrt sa dugogodišnjim iskustvom u montaži i servisu opreme za grijanje i hlađenje. Djelujemo od 1995 godine.
Bavimo se montažom te servisom klima uređaja, centralnog grijanja, solarnih sustava te vodovodnih instalacija. Na početku smo popravljali i održavali elektroničke aparate. Tokom svoga djelovanja SF je ugradio nekoliko stotina klima uređaja, nekoliko desetaka centralnog grijanje te mnošto vodovodnih instalacija. Sjedište obrta je u ulici Antuna Mihanovića 25 u Kutini, gdje je ujedno i servis i glavno skladište, a izložbeni salon imamo na adresi Tržna 8 (Gradska tržnica) u kutini.

MISIJA I CILJ


Naša misija je stvaranje profitabilne i stabilne kompanije za proizvodnju, prodaju, ugradnju i servis opreme za grijanje i hlađenje, orijentirana na obnovljive izvore energije, koja prati suvremene svjetske trendove i dostignuća u ovoj djelatnosti, poštuje i njeguje najstrože kriterije i mjerila kvalitete proizvoda i zaštite okoliša.

Poslovna vizija je jačanje vlastitih marki proizvoda i osvajanje novih tržišta te postati vodećom tvrtkom za primjenu obnovljih izvora energije.


REFERENCE